Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання практичної допомоги платникам 

, опубліковано 12 травня 2023 о 13:52

В Центрі обслуговування платників податків Кам’янської ДПІ працівниками постійно проводиться роз'яснювальна робота та надається практична допомога фізичним особам щодо подання  податкової декларації про майновий стан і  доходи, отримані у 2022 році. 

Так, 11.05.2023 року надано практичну допомогу громадянам, які продають надлишки власновирощеної сільськогосподарської продукціїї в обсягах, що перевищують визначені у п.п.165.1.24, 165.1 ст.165 Податкового кодексу України, та які надають послуги по обробітку землі та комбайнуванню власною сільськогосподарською технікою. 

В ході надання практичної допомоги, найбільш актуальним є питання подання звітності в електронному вигляді. Платників ознайомлено з основними перевагами використання електронних сервісів ДПС України, а саме: економія робочого часу платників податків, уникнення черг, оновлення версій документів звітності, оперативність обробки отриманої інформації, підтвердження подання звітності.

У разі необхідності громадянам надається кваліфікована практична допомога щодо використання електронних сервісів ДПС України, зокрема Електронного кабінету платника – безкоштовного сервісу, за допомогою якого можна надсилати до органів ДПС електронні документи, податкову звітність.

За матеріалами Кам’янської ДПІ