Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сервісне обслуговування платників ДПІ у м. Черкасах Головного управління ДПС у Черкаській області

, опубліковано 04 січня 2023 о 16:37

Центр обслуговування платників ДПІ у м. Черкасах (далі - ЦОП) розміщений за адресою: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, перший поверх.

ЦОП забезпечує облік платників податків, надання адміністративних послуг, приймання вхідної кореспонденції, податкової та іншої звітності, надання консультацій з питань обліку платників, електронних сервісів та оподаткування, надання доступу до публічної інформації, надання послуг кваліфікованого електронного підпису.

В грудні 2022 року прийнято 11,3 тис. декларацій, в т. ч. в електронному вигляді (засобами телекомунікаційного зв’язку) прийнято 11,0 тис. (97,3 відс.), з них подано в електронному кабінеті 0,6 тис. (5,5 відс.), в паперовому вигляді 0,3 тис.  (2,7 відс.) декларацій.

З початку року прийнято 217,0 тис. декларацій, в т. ч. в електронному вигляді (засобами телекомунікаційного зв’язку) прийнято 210,4 тис. (97,0 відс.), з них подано в електронному кабінеті 16,3  тис. (7,7 відс.), в паперовому вигляді 6,6 тис.  (3,0 відс.) декларацій. За відповідний період минулого року прийнято 197,3 тис. декларацій, в т. ч. в електронному вигляді прийнято 178,2 тис. (90,3 відс.), з них подано в електронному кабінеті 31,2 тис. (17,5відс.), в паперовому вигляді 19,1 тис. декларацій (9,7 відс.).

На стендах та в інформаційних кіосках розміщено інформацію щодо обліку платників, надання адміністративних послуг, зразки заповнення заяв та документів, актуальну інформацію з питань оподаткування, податковий календар з граничними датами сплати податків та подання звітності. Забезпечено оперативне та наглядне інформування платників податків  за допомогою швидкоплинного рядка та 2-х моніторів.

 

За матеріалами ДПІ у м. Черкасах