Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Один з актуальних напрямків діяльності податкових органів Черкащини - детінізація доходів населення

, опубліковано 29 грудня 2022 о 13:17

Сьогодні, начальник Чигиринської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Лариса Мерешко провела зустріч з представниками бізнесу щодо детінізації доходів населення, актуальних питань одноразового (спеціального) добровільного декларування, податкової знижки в рамках «Деклараційної кампанії – 2022» та РРО/ПРРО.

Лариса Мерешко  під час проведення зустрічі підкреслила, що також одним з актуальних напрямків роботи податкових органів залишається робота направлена на детінізацію доходів населення, підвищення рівня заробітної плати та збільшення, в результаті цього, надходжень податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Водночас податківець наголосила працедавцям про те, що працююча людина повинна мати належну заробітну плату, яка гарнтує їй гідний рівень життя та соціальну захищеність.

Робота з платниками податків має постійний характер, особливо в умовах дії воєнного стану, коли надання роз'яснень щодо чинного законодавства і надання адміністративних послуг має важливе значення для підтримки бізнесу.

 

За матеріалами Чигиринської ДПІ