Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар для платників Городищини

, опубліковано 21 листопада 2022 о 09:30

Днями в центрі обслуговування платників Городищенської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області відбувся семінар для платників Городищини щодо порядку реєстрації податкових накладних та дій представників бізнесу під час блокування реєстрації податкових накладних та порядок подан¬ня документів на підтвердження господарських операцій, що зазначені у подат¬кових накладних.

Безпосередньо в ДПІ були запрошені головні бухгалтери міста, а також підключені для участі у семінарі засобами ZOOМ бухгалтери району, які є платни¬ками податку на додану вартість. На семінар були запрошені 38 представників бізнесових структур.

Начальник ДПІ Ірина Білан розповіла про зупинення реєстрації ПН/РК та подання Таблиці даних платника податків та розгляд змін, внесених до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/ розрахунку в ЄРПН відповідно Постанови КМУ від 11 грудня 2019 р. № 1165, зокрема, щодо підготовки пакету документів, необхідних для швидкого розблокування ПН/РК, а також про надання пояснень та копій документів щодо накладних, реєстрацію яких зупинено, заповнення таблиці даних платника ПДВ.

Учасникам заходу було акцентовано увагу на типових помилках які допускають платники при їх заповненні та надано відповіді на поставлені запитання.

За матеріалами Городищенської ДПІ