Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робота щодо взаємодії з ТГ Чигиринщини з питань наповнення місцевих бюджетів триває

, опубліковано 16 листопада 2022 о 16:20

З метою контролю за своєчасним та у повному обсязі надходженням податків до бюджету Чигиринської міської територіальної громади (далі – ОТГ, територіальна громада) відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та обов’язкових платежів до Пенсійного фонду України та бюджетів усіх рівнів, яке провів Сергій Брайченко-заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

В роботі комісії взяли участь Лариса Мерешко - начальник Чигиринської ДПІ ГУ ДПС у Черкаській області та Оксана Філоненко-начальник відділу обслуговування громадян №11 Управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Черкаській області.

Члени комісії заслухали інформацію щодо окремих боржників зі сплати єдиного соціального внеску. Під час розгляду було встановлено, що 3 підприємства сплатили борг у повному обсязі та 2 підприємства сплатили борг частково.

Також, члени комісії запропонували консультаційну фахову допомогу з питань якнайшвидшого погашення заборгованості зі сплати ЄСВ, що виникла у фізичних осіб - підприємців, що знаходяться на території Чигиринської міської територіальної громади та прийняли рішення повторно викликати на засідання комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та обов’язкових платежів до Пенсійного фонду України та бюджетів усіх рівнів, представників підприємств котрі мають заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску.

 

За матеріалами Чигиринської ДПІ