Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна платформа для платників Черкащини продовжує свою роботу

, опубліковано 16 листопада 2022 о 14:56

Фахівці Головного управління ДПС у Черкаській області роблять все для того, аби максимально оперативно реагувати на звернення платників податків.

Одним із найефективніших форматів співпраці податкової з бізнесом є комунікаційна податкова платформа, в рамках якої сьогодні відбулась зустріч податківців з керівником ГО «Асоціація підприємців с.Мошни» Інною Бабич.

Участь у заході з боку податкової служби взяли начальник Черкаської ДПІ Володимир Капура, заступник начальника Черкаської ДПІ Олег Лисенко, начальник Черкаського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області Ірина Буланова, завідувач Черкаського сектору податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Черкаській області Юлія Ноздренко, завідувач Канівського сектору по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Надточій.

На зустрічі було розглянуто наступні питання: Як не втратити статус неприбуткової організації? Чи може неприбуткова організація наймати на роботу працівників? Відображення витрат і доходів в обліку неприбуткових організацій. Якщо є заборгованість по сплаті ЄП або ЄСВ у період військового стану чи можна виїзжати за кордон?

Нагадаємо, що за потреби платники можуть звернутися на податкову платформу, надіславши запит на електронну скриньку ck.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок.     

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!

 

За матеріалами Черкаської ДПІ