Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про важливі питання сьогодення на робочій зустрічі заступника начальника Золотоніської ДПІ

, опубліковано 15 листопада 2022 о 13:32

Сьогодні, у форматі діалогу та партнерських відносин, відбулась робоча зустріч заступника начальника Золотоніської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Антоніни Миргородської з головним бухгалтером ПП «СІЛЬВЕР ФУД» Мариною Кащук.

Основними питаннями для обговорення стали: забезпечення своєчасності та повноти сплати податків до бюджетів в період військового стану, недопущення виникнення податкового боргу, збереження та створення нових робочих місць, а також про особливості оподаткування операцій з надання благодійної допомоги.

Також заступник начальника Золотоніської ДПІ нагадала про продовження з 01 вересня поточного року кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування та про можливості цієї кампанії.

На завершення Антоніна Миргородська зазначила, що в ці нелегкі часи, ми повинні працювати на повну потужність, сумлінно сплачувати податки і збори та бути надійним тилом для країни, адже підтримка один одного – це рушійна та незламна сила, яка обов’язково приведе нас до Перемоги.

 

За матеріалами Золотоніської ДПІ