Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Діалог з бізнесом

, опубліковано 23 листопада 2022 о 12:43

За зверненням на Комунікаційну податкову платформу голови ГО Маньківська Ліга приватних власників та приватних підприємців Тетяни Костецької в Маньківській ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області сьогодні відбулась зустріч за участі начальника Маньківської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Юлії Гладченко.

Було обговорено актуальні та проблемні питання, а саме: Як здійснюється обрання або перехід на спрощену систему оподаткування з особливим порядком оподаткування у період дії воєнного стану? Чи має право протягом поточного року ФОП – платник ЄП після самостійного повернення на групу платника ЄП (ставку ЄП), на якій вона перебувала до обрання ставки 2 відс. доходу, знову перейти на сплату ЄП за ставкою 2 відс? Чи можуть ФОП – платники ЄП третьої групи, які використовують особливості оподаткування, надавати фінансову допомогу (поворотну або безповоротну)?

Робота в рамках комунікаційної платформи триває.

Нагадуємо, що за потреби платники можуть звернутися на податкову платформу, надіславши запит на електронну скриньку ck.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок.     

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!


За матеріалами Маньківській ДПІ