Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з територіальними громадами Уманщини

, опубліковано 03 жовтня 2022 о 10:01

Днями в приміщенні Уманської державної податкової інспекції  відбулася ZOOM-зустріч працівників податкової служби з головою Уманської районної державної адміністрації, головами Територіальних громад Уманського району та також за участю фінансових працівників та землевпорядників району щодо підсумків роботи по збільшенню надходжень податків та зборів до бюджетів.

Розпочав зустріч Голова Уманської районної державної адміністрації Черкаської області Ігор Миклащук, наголосивши на основні завдання Уманської районної державної адміністрації Черкаської області у взаємодії з територіальними громадами Уманського району.

Під час зустрічі начальник Уманської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Катерина Мовчан, проінформувала присутніх, що прагнучі до подальшого розвитку та поглиблення співпраці, висловлюючи готовність співпрацювати у сфері зменшення податкової заборгованості та забезпечення надходжень до бюджету, Головне управління ДПС у Черкаській області (далі – ГУ ДПС), з однієї сторони, та Уманська міська територіальна громада, з другої сторони,  уклали Меморандум. Основною метою запровадження на території Черкаської області  Меморандуму про співпрацю та взаємодію ГУ ДПС з територіальними громадами є комплексне відпрацювання наявних резервів надходження до місцевих бюджетів.

Начальник Уманського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС Владислав Якубенко доповів щодо забезпечення декларування доходів громадян-одноосібників, які отримали доходи у 2021 році, про виплату орендної плати за паї сільськогосподарськими виробниками.

Завідувач сектору по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС Тетяна Ляшенко проінформувала присутніх щодо забезпечення погашення заборгованості по податках, зборах і обов’язкових платежах, виявлення та розпорядження безхазяйним майном, що переходить у власність держави.

Відтак, робота з територіальними громадами продовжується, податкова відкрита до співробітництва та конструктивної співпраці.


За матеріалами Уманської ДПІ