Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Нарада у Звенигородській районній військовій адміністрації

, опубліковано 16 вересня 2022 о 11:06

Вчора, у Звенигородській районній військовій адміністрації відбулася нарада за участю представників територіальних підрозділів центральних і місцевих органів виконавчої влади та керівників територіальних громад Звенигородського району.

Відкрив нараду перший заступник голови Звенигородської районної військової адміністрації Дмитро Задиряка.

Про виконання місцевих бюджетів за 8 місяців 2022 року та дотримання бюджетного законодавства територіальними громадами Звенигородського району інформували керівники структурних підрозділів Черкаської обласної державної адміністрації.

У нараді також взяла участь начальник Звенигородської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Ірина Бистрова, яка доповіла про  підсумки роботи в рамках реалізації стратегії взаємодії з територіальними громадами Звенигородського району по збільшенню надходжень податків та зборів до бюджетів. А також звернула увагу присутніх на те, що з 1 вересня поточного року було продовжено кампанію одноразового (спеціального) добровільного декларування до 01 березня 2023 року.

Керівники територіальних громад, в ході наради, задавали питання доповідачам, на всі питання було надано вичерпні та кваліфіковані відповіді.

 

За матеріалами Звенигородської ДПІ