Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сервісне обслуговування платників ДПІ у м. Черкасах Головного управління ДПС у Черкаській області

, опубліковано 08 вересня 2022 о 16:58

Центр обслуговування платників ДПІ у м. Черкасах (далі - ЦОП) розміщений за адресою: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, перший поверх.

ЦОП забезпечує облік платників податків, надання адміністративних послуг, приймання вхідної кореспонденції, податкової та іншої звітності, надання консультацій з питань обліку платників, електронних сервісів та оподаткування, надання доступу до публічної інформації, надання послуг кваліфікованого електронного підпису.        

В серпні 2022 року прийнято 16,2 тис. декларацій, в т. ч. в електронному вигляді (засобами телекомунікаційного зв’язку) прийнято 15,7 тис. (96,9 відс.), з них подано в електронному кабінеті 0,7  тис. (4,5 відс.), в паперовому вигляді 0,4 тис.  (4,3 відс.) декларацій.

З початку року прийнято 159 тис. декларацій, в т. ч. в електронному вигляді (засобами телекомунікаційного зв’язку) прийнято 153,6 тис. (96,6 відс.), з них подано в електронному кабінеті 13,8  тис. (8,9 відс.), в паперовому вигляді 5,3 тис.  (3,3 відс.) декларацій. За відповідний період минулого року прийнято 148,6 тис. декларацій, в т. ч. в електронному вигляді прийнято 131,3 тис. (88,4 відс.), з них подано в електронному кабінеті 29,3 тис. (22,3 відс.), в паперовому вигляді 17,3 тис. декларацій (11,6 відс.).

На стендах та в інформаційних кіосках розміщено інформацію щодо обліку платників, надання адміністративних послуг, зразки заповнення заяв та документів, актуальну інформацію з питань оподаткування, податковий календар з граничними датами сплати податків та подання звітності. Забезпечено оперативне та наглядне інформування платників податків  за допомогою швидкоплинного рядка та 2-х моніторів.

 

За матеріалами ДПІ у м.Черкасах