Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальні питання під час зустрічі з платниками Жашківщини

, опубліковано 25 липня 2022 о 15:32

Начальник Жашківської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Олеся Петухова провела зустріч з суб’єктами господарювання Жашківської ТГ.

Головними питаннями, які обговорювалися під час зустрічі були дотримання платниками законодавства про працю, упередження порушень сплати податку на доходи фізичних осіб, а також наповнення місцевих бюджетів в умовах війни та вплив законодавчих змін на це. Податківець наголосила на важливості підвищення оплати праці найманим працівникам, а також недопустимості використання праці неоформлених найманих працівників та виплати заробітної плати «в конвертах».

Також податківець звернула увагу суб’єктів господарювання на зміни в податковому законодавстві в умовах воєнного стану. Детально розглянули норми Закону України від 12 травня 2022 року №2260-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо особливостей податкового контролю та адміністрування податків, зборів та єдиного соціального внеску під час дії воєнного стану».

Зокрема, подякувала сумлінним платникам податків, адже в даний час виконання бізнесом податкових зобов’язань перед державою важливе як ніколи.  Вчасно та в повному обсязі сплачені податки – це економічна підтримка громади й вагома складова для пришвидшення нашої перемоги!

За матеріалами Жашківської ДПІ