Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податківців з територіальними громадами триває

, опубліковано 27 липня 2022 о 11:36

В рамках постійної взаємодії контролюючих органів з територіальними громадами, вчора  працівники Ватутінської ДПІ взяли  участь у засіданні робочої групи з контролю за дотриманням земельного законодавства Ватутінською територіальною громадою. Співпраця податкової служби  з місцевими громадами на сьогодні є одним з пріоритентних напрямків. Адже і податкова служба, і керівники громад зацікавлені у вдосконаленні процесу адміністрування податків, від яких залежить стан наповнення бюджетів.

Старший державний інспектор Ватутінської ДПІ Марина Скибенко наголосила, що  наповнення бюджету - одне з головних завдань влади. А для цього має ефективно використовуватися земельний ресурс, що дає можливість вийти на новий рівень співпраці із фермерами та товаровиробниками,  а також залучити більше податків у місцевий бюджет.

Засідання провів міський голова Олександр Заборовець, за участі: начальника відділу  містобудування, архітектури та земельних відносин Олега Пилипенка, начальника відділу  планування та аналізу бюджету за доходами  Руслана Коваленка, а також депутатів Ватутінської міської ради та запрошених  платників податків, які сплачують орендну плату за паї. На засіданні розглянуто питання щодо збільшення розміру орендної плати за договорами оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, по яких встановлено орендну плату зі ставкою у розмірі менше середньообласного показника.

Робота з територіальними громадами продовжується, податкова служба Черкащини всіляко сприяє плідним взаємовідносинам і надає практичну допомогу з роз’яснення податкового законодавства.

 За матеріалами Ватутінської ДПІ