Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн лекція для уманського університету

, опубліковано 04 травня 2022 о 11:52

Днями в Уманській ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області відбулася Zoom-конференція організована Уманським національним університетом садівництва для викладачів та студентів.

Запрошеним виступаючим була заступник  начальника Уманської ДПІ ГУ ДПС у Черкаській області Наталія Ожогіна.

Яка поінформували про останні зміни податкового законодавства, зокрема, «Особливості законодавчих змін щодо оподаткування фізичних осіб та збору і обліку єдиного внеску на період дії воєнного стану»;  Кампанія декларування доходів громадян отриманих у 2021 році; Особливості одноразового (спеціального) добровільного декларування; Новації у сфері застосування РРО/програмних РРО у 2022 році; Питання адміністрування єдиного внеску; Легалізація найманої праці; Електронні сервіси ДПС; Антикорупційний сервіс «Пульс»; Електронна звітність та електронні послуги на сайті ДПС України. Її проводила заступник  начальника Уманської ДПІ ГУ ДПС у Черкаській області Наталія Ожогіна.

У ході спілкування посадовець повідомила особливості законодавчих змін щодо оподаткування фізичних осіб та збору і обліку єдиного внеску на період дії воєнного стану. Окрім того, звернула увагу на основні питання декларування доходів громадян отриманих у 2021 році, в тому числі, щодо  податкової знижки,  та на одноразове (спеціальне) добровільне  декларування.

Наталія Сергіївна звернула увагу на новації у сфері застосування РРО/програмних РРО у 2022 році,  питання адміністрування єдиного внеску, зокрема, щодо обов’язку його сплати , на переваги та зручності в користуванні  електронними  сервісами  ДПС.

 

За матеріалами Уманської ДПІ