Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова амністія

, опубліковано 13 січня 2022 о 16:06

Податківцями Лисянської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області проведено роз’яснення серед платників податків щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Податківці проінформували платників про право громадян України на подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації  із зазначенням активів, що їм належать та і з яких не були сплачені податки і збори до 1 січня 2021 року.

Також повідомили, що  одноразове (спеціальне) добровільне декларування відбувається шляхом подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації до Державної податкової служби України через приватну частину Електронного кабінету у розділі «Одноразова (спеціальна) добровільна декларація», а подати таку декларацію необхідно до 1 вересня 2022 року та  сплатити одноразовий збір необхідно протягом 30 календарних днів після подання декларації. При цьому, законом надано можливість розбити сплату суми одноразового збору на три роки, при цьому розрахунок збору відбуватиметься за вищими ставками.

За матеріалами Лисянської ДПІ