Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Декларування доходів державі та сплата податків - це свідомий обов’язок кожного громадянина»

, опубліковано 28 квітня 2021 о 16:29

З метою декларування своїх доходів за 2020 рік, Монастирищенську ДПІ  27.04.2021 відвідав Кадук Валентин Анатолійович, тим самим показавши приклад молодому поколінню, яке він виховує.
Підприємець, керівник успішного підприємства ТОВ «АвтоМіксСервіс», меценат, організатор і активний учасник культурного життя Монастирищенського району - Кадук Валентин Анатолійович народився в с. Половинчик Монастирищенського району в 1968 році, а постійно проживає в м. Монастирище, яке за цей час стало для нього рідним. В 2015 році організував колектив однодумців, які кохають українську пісню і разом з своїм колективом популяризує рідний край через мелодії українських народних пісень.
В 2020 році Валентин Анатолійович отримав безліч нагород та подяк за вагомий внесок у розвиток мистецтва і культури. Протягом року декларант активно виступав зі своїм самодіяльним колективом на всіх святах Монастирищенського району і неодноразово представляв свій співочий край на сценах Черкаської області.
Валентин Кадук висловив власний погляд на необхідність декларувати доходи. Він вважає, що «декларування доходів державі та сплата податків - це свідомий обов’язок кожного громадянина, його вагомий внесок у добробут держави та народу. Кожен із нас  прагне жити в щасливій країні,  мати стабільність, відчувати себе захищеним, бути впевненим у завтрашньому дні та довіряти своєму оточенню. Для цього ми маємо бути відповідальними як за своє життя, так і за життя молодого покоління, дотримуватись законів, займатися улюбленою справою та сплачувати податки у державу. Від наших дій, від того, наскільки ми усвідомлюємо відповідальність перед нашими дітьми та перед державою, залежить, якою сильною наша країна буде сьогодні і якою ми залишимо її наступному поколінню».


За матеріалами Монастирищенської ДПІ