Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларувати свої доходи - престижно!

, опубліковано 28 квітня 2021 о 16:29

Кожного року відомі люди декларують свої доходи, подаючи приклад іншим. Це діячі культури та мистецтва, науковці,  спортсмени тощо.
Нещодавно до Уманської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Черкаській області завітав Олександр Іванович Власюк, відоміший під ім'ям Сашко Лірник — казкар-лірник, інженер-будівельник та кораблебудівник, колишній учасник київського гурту «Вій», сценарист, актор, телеведучий, автор телепрограм. Був членом журі фестивалю авторської пісні «Срібна підкова», постійний учасник фестивалів «Країна Мрій», «Шешори», «День Незалежності з Махном», «Етноеволюція», «Трипільське коло». Володар почесного звання «Заслужений працівник культури України». Володіє такими музичними інструментами, як колісна ліра, гітара. Має учнів в Україні, Росії і США. Брав участь у багатьох етно та музичних фестивалях як казкар-лірник. Автор сценарію та ініціатор створення фільмів «Чорний козак» та «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке», мультсеріалу «Моя країна — Україна».
Та подорожуючі світом, відвідуючи різні країни, спілкуючись з безліччю громадян інших країн пан Сашко зробив для себе висновок, що сплата податків – це почесний обов’язок кожного справжнього патріота своєї землі.     Незважаючи на будь-яке сьогодення, наша країна потребує підтримки громадян, тому кожна гривня сплаченого податку може допомогти державі у нелегкі  часи.
Отже, свідомо декларуючи доходи та сплачуючи податки, громадяни роблять свій особистий внесок у добробут своєї держави!
Сашко Лірник зазначив, що декларування доходів – це обов’язок кожної цивілізованої людини. Декларуючі доходи і сплачуючи податки, громадяни приносять користь своєму рідному місту. З цього починається відродження і розвиток нашої держави, та це стає своєрідним фундаментом, джерелом власної самооцінки, чітким усвідомленням того, що ти успішна людина і вчиняєш як чесний, добропорядний громадянин.
Декларувати свої доходи престижно!
Запрошуємо громадян виконати свій конституційний обов’язок та подати декларацію про майновий стан і доходи до податкової служби не пізніше до 30 квітня 2021 року включно!

 
За матеріалами Уманської ДПІ