Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларування доходів – свідомий обов’язок кожного громадянина!

, опубліковано 28 квітня 2021 о 16:28

В рамках кампанії декларування - 2021 працівниками Христинівської ДПІ організовано зустріч з відомим спортсменом, Майстром спорту України, членом збірної команди України   Віктором  Лисенком. Віктор Миколайович - Ветеран автомодельного спорту України, багаторазовий чемпіон України та Кубків України,  учасник чемпіонатів Світу та Європи в складі збірної команди України та  рекордсмен України з автомодельного спорту.
Директор Христинівської станції юних техніків, керівник автомодельного гуртка Віктор Лисенко виховав багато спортсменів – розрядників. Так, під його керівництвом команди вихованців неодноразово ставали чемпіонами та призерами чемпіонатів України, Кубків України та Всеукраїнських змагань з автомодельного спорту.
Весь свій досвід, знання та уміння тренер передає підростаючому поколінню, поглиблює їх початкові знання з розділів фізики, хімії та математики, виховує у дітей дисциплінованість, розвиває  технічну ініціативу і конструкторську творчість.
Свої досягнення спортсмен здобув завдяки цілеспрямованості, наполегливості, неабиякій витримці, відповідальності та сили характеру. Всі ці якості Віктор Миколайович на протязі  багатьох років  передає своїм вихованцям,  пишається їхніми спортивними досягненнями та вболіває за майбутнє вихованців.
На думку Віктора : «Діти – це майбутня основа нашої держави і суспільства. Від  наших дій, від того, наскільки ми усвідомлюємо відповідальність перед нашими дітьми та перед державою, залежить якою сильною буде наша країна сьогодні і якою ми залишим  її наступному поколінню».
Віктор Миколайович висловив власний погляд на необхідність декларувати доходи та зазначив, що « декларувати свої доходи державі, зробивши свій внесок у добробут країни та майбутнє дітей, це не добровільний вчинок, а свідомий обов’язок кожного громадянина. Тренер впевнений, що декларування доходів та сплата податків  сприяє суттєвому розвитку системи фізичної культури та спорту в країні".

 

За матеріалами Христинівської ДПІ