Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Ми зможемо змінити життя на краще, якщо вчасно сплачуватимемо податки»

, опубліковано 28 квітня 2021 о 16:27

Наближається до закінчення кампанія декларування доходів 2021. Враховуючи тенденції часу все більше громадян подають податкові декларації он-лайн, не виключенням є і відомі люди.
Так, працівниками  Жашківської ДПІ в режимі onlain проведено зустріч з хореографом колективу «Едем» Вікторією Бакуменко, яка розповіла,  що колектив активний учасник різноманітних заходів та  уже четвертий рік поспіль бере участь у різноманітних Чемпіонатах і завжди повертається з перемогами.  
Хореографічний колектив нараховує в своєму складі понад 300 вихованців віком від 4 до 18 років. За час творчої діяльності танцювальним колективом «Едем» було дано понад 100 концертів. Колектив - це простір, де кожна дитина знаходить своє покликання, розкриває талант до мистецтва сучасного,  класичного та народного танцю. І на теренах Жашківщині на сьогодні це єдиний серед дитячих колективів, що має таке високе звання.
Важливим є продовження розвитку колективу.
«Для досягнення результатів у будь якому окремому виді спорту необхідні систематичні тренування,  так і в відносинах з державою необхідно роботи прості та серйозні вчинки:  отримав дохід – сплати податок».
Вікторія Бакуменко зазначила, що надходження від сплати податків до територіальних громад, допоможуть розвиватися дорослому і дитячому спорту. Процес декларування дуже важливий для всієї країни загалом і для рідного міста зокрема, бо його краса і добробут залежить саме від нас – його мешканців.
Кожна людина повинна пам’ятати: на податках тримається вся соціальна сфера – освіта, культура, медицина. Закликаю всіх декларувати свої доходи та вчасно сплачувати податки.
«Ми зможемо змінити життя на краще, якщо вчасно сплачуватимемо податки» - зазначила наприкінці зустрічі Вікторія Бакуменко.

За матеріалами Жашківської ДПІ