Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«День відкритих дверей» на Чигиринщині

, опубліковано 05 грудня 2019 о 15:29

 «День відкритих дверей»  на Чигиринщині

В рамках Всеукраїнського тижня права податківці Чигиринської ДПІ Черкаського управління ГУ ДПС у Черкаській області провели День відкритих дверей для одинадцятикласників Чигиринського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №1 імені Богдана Хмельницького.

Начальник податкової інспекції Лариса Мерешко провела майбутнім платникам податків екскурсію Центром обслуговування платників. Діти  ознайомились з послугами, які надаються під час обслуговування суб’єктів господарювання та громадян.

Лариса Мерешко розповіла про особливості роботи податкової служби, пріоритетом якої є надання сучасних сервісних послуг.

Дівчата та хлопці цікавилися, які податки формують загальнодержавний і місцеві бюджети, що змінилося із прийняттям Податкового кодексу, а також питанням щодо умов працевлаштування в органах податкової служби та правом на податкову знижку за навчання. Школярі мали змогу безпосередньо поспілкуватися з працівниками ДПІ, обмінятися враженнями.

Лариса Мерешко зазначила, що такі зустрічі важливі як для новоствореної податкової служби, так і для майбутніх платників податків. Випускникам школи це допоможе у виборі майбутньої професії, а також для отримання навичок ведення підприємницької діяльності та започаткуванні власної справи.

На завершення заходу школярі та вчителі подякували за цікаву і змістовну зустріч, а фахівці ДПІ побажали гостям успіхів у навчанні.