Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шкорярі завітали на «день відкритих дверей» до Канівської ДПІ Черкаського управління ГУ ДПС у Черкаській області

, опубліковано 04 грудня 2019 о 15:02

В рамках Всеукраїнського тижня права працівники Канівської ДПІ Черкаського управління ГУ ДПС у Черкаській області провели «день відкритих дверей» для десятикласників Канівської ЗОШ №4 Канівської міської ради I-III ступенів Черкаської області

Начальник ДПІ Людмила Коробочка провела майбутнім платникам податків екскурсію Центром обслуговування платників. Діти  ознайомились з послугами, які надаються під час обслуговування суб’єктів господарювання та громадян.

Людмила Коробочка розповіла про права та обов’язки платників податків, звернула увагу присутніх, що в приміщенні ДПІ функціонує Центр обслуговування платників, який дає можливість швидко і якісно надати адміністративні послуги. Дітям цікаво було почути про запровадження електронних сервісів, адже молоде покоління розуміє, що онлайнові сервіси – вимоги часу та бізнесу.

Зустріч проходила у формі діалогу.

Молодь активно цікавилася особливостями діяльності податкової служби.

Зокрема, які податки формують загальнодержавний і місцеві бюджети, що змінилося із прийняттям Податкового кодексу, скільки юридичних і фізичних осіб перебувають на обліку, а також питанням щодо умов працевлаштування в органах податкової служби.

Школярі мали змогу безпосередньо поспілкуватися з фахівцями, обмінятися враженнями.

На завершення заходу школярі та вчителі подякували за цікаву і змістовну зустріч, а податківці побажали гостям успіхів у навчанні.

Людмила Коробочка зазначила, що такі зустрічі важливі як для новоствореної податкової служби, так і для молоді. Школярам це допоможе у виборі професії, а також у започаткуванні власної справи та отриманні навичок ведення підприємницької діяльності.