Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«День відкритих дверей» для школярів Звенигородщини

, опубліковано 03 грудня 2019 о 17:27

«День відкритих дверей» для школярів Звенигородщини

В рамках Всеукраїнського тижня права податківцями Звенигородського управління ГУ ДПС у Черкаській області проведено дні відкритих дверей для школярів міст Звенигородки та Тального.

Дівчата та хлопці дізналися про електронні сервіси податкової служби та акредитований центр сертифікації ключів, де безкоштовно можна отримати ключі електронного цифрового підпису. А також про новий сервіс - «Електронний кабінет», який забезпечує можливість реалізації платниками податків прав та обов’язків, визначених Податковим кодексом України та іншими нормативно-правовими актами.

У Центрах обслуговування платників Звенигородської та Тальнівської ДПІ, учні побачили як відвідувачі подають звітність, отримують консультації, облікові картки платника податків та інші адміністративні послуги.

Під час зустрічі з учнями Звенигородської школи начальник Звенигородського управління Ірина Бистрова розповіла про особливості роботи податкової служби, пріоритетом якої є надання сучасних сервісних послуг, також зазначила, що такі зустрічі важливі як для податкової служби, так і для молоді. Школярам це допоможе у виборі професії, при вступі у спеціалізовані ВНЗ, а також у отриманні навичок ведення підприємницької діяльності, започаткуванні власної справи.

На завершення заходу школярі подякували за цікаву зустріч, податківці побажали гостям успіхів у навчанні.