Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Громадська рада ДПС Черкащини: актуальні питання оподаткування та співпраця з громадськістю

, опубліковано 14 червня 2024 о 14:01

Члени Громадської ради при ГУ ДПС у Черкаській області провели онлайн-засідання, щоб обговорити нагальні питання оподаткування та шляхи співпраці з громадськістю.

Під час заходу:

 В.о. начальника ГУ ДПС Жаврід Володимир поінформував про діяльність податкової служби Черкащини за 5 місяців 2024 року. У своїй доповіді він акцентував увагу на ключових показниках роботи, зосередившись на надходженнях до бюджету та боротьбі з податковими правопорушеннями.
Голова Громадської ради Нагорний Євгеній доповів про діяльність Громадської ради за звітний період. Він окреслив основні напрямки роботи Ради, зокрема, співпраця з зацікавленими сторонами, що сприяє кращому розумінню проблем платників та пошуку оптимальних рішень для їх вирішення.

Учасники засідання обговорили:

 Постанову КМУ № 76 від 27 січня 2023 року "Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» (зі змінами)". Зосередили увагу на критеріях визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.
 Питання оподаткування нерухомого майна у 2024 році. Розглянули актуальні зміни до законодавства та порядок сплати податку.

Засідання Громадської ради проходило у конструктивній та діловій атмосфері. Учасники обмінялися думками та пропозиціями щодо актуальних питань податкової політики та роботи ДПС у Черкаській області.

ГУ ДПС у Черкаській області продовжує й надалі активно співпрацювати з громадськістю задля забезпечення прозорої та ефективної роботи ДПС, захисту прав платників податків та сприяння розвитку економіки регіону.