Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Черкащини та Уманські громади об'єднують зусилля задля зростання бюджетних надходжень

, опубліковано 03 травня 2024 о 11:54

В Уманській ДПІ відбулася нарада за участю голів територіальних громад Уманського району. На ній обговорювалися питання розвитку податкової системи району, а також шляхи покращення рівня податкової дисципліни.

У зустрічі взяв участь заступник начальника ГУ ДПС у Черкаській області Анатолій Мовчан.

У своєму виступі Анатолій Мовчан наголосив:

"Сплата податків – це не просто обов'язок, це свідомий вибір кожного громадянина. Завдяки сплаті податків фінансуються важливі соціальні програми, створюються нові робочі місця. Тому відповідальне ставлення до сплати податків – це інвестиція в наше спільне майбутнє".

Під час заходу обговорили питання:

- забезпечення надходжень до доходної частини бюджетів: учасники наради визначили ключові резерви для збільшення надходжень та окреслили шляхи їх реалізації;
- покращення рівня податкової дисципліни: наголошено на важливості відповідального ставлення платників податків до своїх зобов'язань.

Податкова служба завжди готова допомогти платникам податків у вирішенні будь-яких питань, пов'язаних зі сплатою податків.

Звертаємося до жителів Черкащини з проханням бути відповідальними платниками податків! Разом ми можемо зробити наш регіон кращим!