Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна платформа для платників Черкащини продовжує свою роботу

, опубліковано 17 листопада 2022 о 13:55

Враховуючи останні зміни, внесені до постанови Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року №1165 щодо зупинення реєстрації податкових накладних, у рамках діяльності Комунікаційної податкової платформи, податківці Черкащини провели онлайн-зустріч з представниками Всеукраїнської Аграрної Ради.

Спікерами зустрічі були начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Черкаській області Олег Супрун та начальник відділу прогнозу, аналізу та звітності ГУ ДПС у Черкаській області Олена Костенко.

Під час спілкування фахівці податкової служби обговорили нагальні питання стосовно зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, зокрема, звернули увагу на дотримання порядку подання Таблиць даних та пояснень до них з метою подальшого упередження зупинки реєстрації податкових накладних платників реального сектору економіки.

Податківці завжди відкриті для діалогу надаючи теоретичну і практичну допомогу платникам.

Нагадаємо, що за потреби платники можуть звернутися на податкову платформу, надіславши запит на електронну скриньку ck.ikc@tax.gov.ua і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок.     

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!