Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чорнобаївська ДПІ: електронні сервіси ДПС – це зручно!

опубліковано 11 жовтня 2024 о 08:39

Днями старший державний інспектор Чорнобаївської державної податкової інспекції Валентина Савенко провела роз’яснювальну роботу з платниками щодо подання звітності в електронному вигляді.

Вона наголосила, що основними перевагами використання електронних сервісів ДПС України є економія робочого часу платника податків, відсутність необхідності придбавати бланки звітних документів, уникнення черг, оновлення версій документів звітності, оперативність обробки отриманої інформації, підтвердження подання звітності, постійне оновлення програмного забезпечення, автоматичне формування архіву електронних копій звітів, квитанцій та інших документів.

У ході зустрічі платнику була надана практична допомога щодо заповнення Повідомлення про об’єкти оподаткування (форма № 20 ОПП) через  Електронний кабінет платника.

Податківиця нагадала й  про переваги спілкування з податковими органами в електронному вигляді за допомогою сервісу мобільного застосунку «Моя податкова» та електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Черкаській області за адресою: ck.ikc@tax.gov.ua.  

На завершення зустрічі Валентина Савенко ознайомила присутніх з основними аспектами Національної стратегії доходів до 2030 року та заходами ДПС з ïї впровадження.