Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова знижка. Оформлюємо онлайн

опубліковано 08 липня 2024 о 16:47

У Центрі обслуговування платників Монастирищенської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області систематично проводять практикуми стосовно використання електронних сервісів ДПС для отримання податкової знижки.

Так, нещодавно на одному з таких заходів начальник Монастирищенської ДПІ Сергій Головченко поінформував учасників, що декларацію про майновий стан і доходи, для отримання податкової знижки можна подати через Електронний кабінет на веб-сайті Державної податкової служби. Особи, які мають особистий ключ кваліфікованого електронного підпису, можуть скористатись сервісом «Податкова декларація про майновий стан і доходи». Цей сервіс надає змогу направити податкову декларацію до контролюючого органу з копіями первинних документів, зокрема для використання права на податкову знижку.

Під час зустрічі платники отримали кваліфіковані відповіді на питання, та практичну допомогу при поданні декларації в електронному вигляді через Електронний кабінет ДПС на гостьовому комп’ютері Центру обслуговування платників ДПІ.