Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустрічі Христинівської ДПІ з платниками податків: актуальні питання оподаткування та мобільний застосунок «Моя податкова»

опубліковано 11 червня 2024 о 11:31

Працівники Христинівської ДПІ провели низку зустрічей з платниками податків, під час яких розглянули актуальні питання щодо визначення мінімального податкового зобов’язання фізичних осіб, права на податкову знижку громадян, а також використання сервісу мобільного застосунку "Моя податкова".

Фахівці Христинівської ДПІ звернули увагу платників на те, що безкоштовний мобільний застосунок «Моя податкова» забезпечить громадянам простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби. Мобільний застосунок  ДПС надає можливість швидко отримувати необхідну інформацію, подавати заяви та декларації, сплачувати податки.

Податківці нагадали, що декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки можна подати через Електронний кабінет платника.  Особи, які мають особистий ключ кваліфікованого електронного підпису можуть скористатись сервісом «Податкова декларація про майновий стан і доходи». Цей сервіс надає можливість направити податкову декларацію до контролюючого органу з копіями первинних документів, зокрема для використання права на податкову знижку.