Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Жашківчан інформують про застосунок «Моя податкова»

опубліковано 16 квітня 2024 о 15:24

Фахівці Жашківської ДПІ ГУ ДПС у Черкаській області провели черговий тренінг із платниками податків щодо використання мобільного застосунку «Моя податкова». Додаток можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS.

Поінформували, що «Моя податкова» – це простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для платників, а також сплати податків із використанням платіжних систем. Так, у розділі «Мої дані» застосунку можна отримати інформацію про: адресу реєстрації та фактичне місце проживання, об’єкти оподаткування, обов’язок сплатити суму грошового зобов’язання (ППР), стан розрахунків з бюджетом.

Також податківці роз'яснюють податкові зміни, внесені Законом України № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», консультують щодо подання звітності, виплат благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам, заповнення реквізитів у фіскальному чеку, отримання податкової знижки та проведення звірки з майнових податків.