Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про обов’язок застосовувати РРО/ПРРО під час зустрічей з підприємцями Христинівської громади

, опубліковано 15 вересня 2023 о 10:59

Начальник Христинівської ДПІ Людмила Вусата роз’яснює представникам бізнесу Христинівки особливості застосування РРО/ПРРО та новації Закону України від 30.06.2023 року №3219-IX.

Податківець звернула увагу на особливості застосування РРО та платіжних терміналів при здійсненні готівкових розрахунків, зокрема платниками спрощеної системи оподаткування. Крім того ознайомила суб’єктів господарювання з перевагами використання програмних РРО, та продемонструвала, де та як можна завантажити безкоштовне програмне забезпечення для ПРРО від ДПС України.  

Також вона розповіла платникам про особливості відновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з 01 липня 2023 року та з 01 жовтня 2023 року у зв’язку з прийняттям Закону України № 3219-IX. 

Начальник ДПІ надала суб’єктам господарювання інформаційні матеріали стосовно змін у порядку застосування РРО відповідно до нових норм законодавства. 

 

За матеріалами Христинівської ДПІ