Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Час незламності»

, опубліковано 16 травня 2023 о 16:42

Сьогодні, начальник Уманської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Катерина Мовчан взяла участь у прєкті Державної податкової служби України «Час незламності». 

Ідея проєкту: Коли ми осягаємо минулий рік, то насамперед бачимо людей, які подолали обставини, перебороли негаразди та своїм життям та вчинками втілювали міць незламності. Саме «важкі часи народжують сильних людей» (Платон), які є лідерами, що ведуть за собою інших, надихаючи та мотивуючи їх. Лідери – це потужній двигун історій та зосередження сили всієї спільноти. Саме через лідерів ДПСУ -  керівництво та лідерів регіонів ДПСУ втілюється дух незламності та сила протистояння. Розповідь про подолання, найскрутніші періоди та відлуння особисту історій відданого служіння Батьківщині окремих людей демонструється, що саме люди пишуть сучасну історію нашої країни.

Захід відбувся в онлайн форматі. Податківець розповіла про те як змінилось життя співробітників з початком війни, що надихає, а також про реальні історії людей, колег, що демонструють приклади незламності та є надихаючою і мотивуючою силою.   

За матеріалами Уманської ДПІ