Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шляхи наповнення місцевих бюджетів обговорили під час робочої зустрічі у Канівській ДПІ

, опубліковано 16 травня 2023 о 16:18

В рамках системної взаємодії контролюючих органів з територіальними громадами 15 травня 2023 року начальник Канівської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Марта Негруца, головний державний інспектор Черкаського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у черкаській області та Наталія Трохимець провели робочу зустріч з заступником сільського голови з питань виконавчих органів ради Бобрицької сільської ради Людмилою Коробочкою.

Основними темами проведеної зустрічі стали зменшення надходження акцизного податку, податку з доходів фізичних осіб. Також розглянуто питання щодо збільшення податкового боргу суб’єктами господарювання з орендної плати та необхідності організації заслуховування таких суб’єктів.

Людмила Коробочка проінформувала, що з початку 2023 року відбулося значне зниження надходжень акцизного податку до Бобрицької сільської ради та запропоновала здійснити виїзди робочої комісії з питань підприємницької діяльності та забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів до місцевого бюджету з метою проведення роз’яснювальної роботи. 

Марта Негруца наголосила на необхідності своєчасного подання звітності та сплати податків до бюджетів всих рівнів. Також провела роз’яснення щодо необхідність внесення до реєстратора розрахункових операцій товарів, які реалізуються в магазині відповідно до зазначених кодів УКТЗЕД в податкових накладних.

 

За матеріалами Канівської ДПІ