Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна робота податківців Христинівки

, опубліковано 05 квітня 2023 о 16:18

Сьогодні, начальник Христинівської державної податкової інспекції Людмила Вусата у Центрі обслуговування платників провела з платниками податків  інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Людмила Олексіївна довела до відома присутніх  інформацію про доходи, які підлягають обов’язковому декларуванню: від продажу власної СГ продукції, від продажу цінних паперів та корпоративних прав, від продажу або надання в оренду рухомого та нерухомого майна, від провадження незалежної професійної діяльності, у вигляді спадщини та подарунків, іноземні доходи, списаний банківський кредит,а також інші доходи, не оподатковані протягом року. Начальник ДПІ проінформувала присутніх  щодо граничних термінів подання декларації про майновий стан і доходи за 2022 рік та про граничний термін сплати сум податкових зобов’язань з ПДФО та військового збору, зазначених в поданій податковій декларації. Начальник Христинівської ДПІ також звернула увагу присутніх на умови за якими ФОП можуть бути платниками єдиного податку першої, другої та третьої груп. На всі питання платників надано вичерпні відповіді та роз’яснення. Всім учасникам заходу було вручено листівки, буклети інформаційного характеру з вказаних вище питань.

Податківець також наголосила  про можливості та переваги використання он-лайн послуг ДПС, зокрема, про подання  електронної звітності за допомогою Електронного кабінету.

За матеріалами Христинівської ДПІ