Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Взаємодія з ТГ Корсуня

, опубліковано 14 березня 2023 о 11:19

Нещодавно відбулася зустріч начальника Корсунь-Шевченківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Тараса Шевченка з представника фінансового відділу Стеблівської територіальної громади.

Основною  метою зустрічі було дотримання законодавства про працю щодо оплати праці, зокрема дотримання норм щодо виплати заробітної плати не нижче за мінімальну заробітну плату, яка з 1 січня 2022 року становить 6700 гривень. Також, обговорили питання недопущення роботодавцями виплати заробітної плати в «конвертах», адже такі незаконні дії позбавляють працівників гарантій, передбачених законодавством. 

Обговорювались нагальні питання щодо новацій та зміни податкового законодавства. Зокрема, податківець розповів, що у 2023 році підприємці та юридичні особи, які мають у власності або в оренді сільськогосподарські угіддя, зобов’язані визначити мінімальне податкове зобов’язання за 2022 рік та подати податкову декларацію за податковий період (звітний) рік разом з додатком – розрахунком загального мінімального податкового зобов’язання.

 

За матеріалами Корсунь-Шевченківської  ДПІ