Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Конструктивна взаємодія податкової служби Чигиринщини з бізнесом

, опубліковано 06 жовтня 2022 о 16:08

В рамках комунікаційної податкової платформи відбулася зустріч начальника Чигиринськой ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Лариси Мерешко з головою громадської організації «Підприємці Чигиринщини» Наталією Ненько.

Під час зустрічі розглядалися питання, які найчастіше задають підприємці, серед них:  особливості застосування спрощеної системи оподаткування 2%, сплата податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за об’єкти житлової нерухомості та земельного податку в період дії воєнного стану тощо.

Лариса Мерешко подякувала сумлінним платникам податків, адже в даний час виконання бізнесом податкових зобов’язань перед державою важливе як ніколи. Вчасно та в повному обсязі сплачені податки – це економічна підтримка громади і країни, вагома складова для досягнення нашої перемоги.

Нагадуємо, що комунікаційна податкова платформа Головного управління ДПС у Черкаській області продовжує активно працювати, задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості з метою визначення системних проблемних питань в діалозі з податковою та їх оперативне вирішення.

Якщо у вас виникли питання, надішліть запит на електронну скриньку платформи: ck.ikc@tax.gov.ua  і наші фахівці оперативно нададуть зворотній зв’язок. 

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!

Разом до перемоги!


За матеріалами Чигиринської ДПІ