Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комісія з питань легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення продовжує свою роботу

, опубліковано 28 липня 2022 о 13:23

З метою контролю за своєчасним та у повному обсязі надходженням податків до бюджету Чигиринської міської територіальної громади, вчора відбулося засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення та забезпечення надходжень обов’язкових платежів до місцевого бюджету.

В засіданні комісії взяла участь начальник Чигиринської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Лариса Мерешко.

На засіданні комісії проведено заслуховування платників податків, у яких середня заробітна плата менше, ніж у відповідній галузі економічної діяльності. Зустріч проводилася з метою встановлення проблемних питань діяльності платників податків та їх врегулювання.

Рекомендовано належним чином оформлювати трудові відносини, дотримуватись чинного трудового законодавства в частині оплати праці.

Наприкінці зустрічі, Лариса Мерешко  звернула увагу членів комісій  на нагальних питаннях щодо проведення «Деклараційної кампанії – 2022»,  особливостей застосування одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб та застосування РРО в умовах воєнного стану.

За результатами роботи прийняті відповідні рішення, які доведені до виконання.
 

За матеріалами Чигиринської ДПІ