Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Участь у заходах задля досягнення спільної мети

, опубліковано 28 червня 2022 о 15:24

Днями Жашківською ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області разом з фінансовим управлінням Жашківської міської ради проведено спільні заходи щодо відпрацювання платників податків, які мають ризики заниження чи мінімізації податку на доходи фізичних осіб; виявлення осіб, які здійснюють господарську діяльність на території громади без державної реєстрації як фізичні особи-підприємці; встановлення платників, які здійснюють продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів без видачі відповідних розрахункових документів.

В заході взяли участь – начальник Фінансового управління – Поліщук Людмила, головний державний інспектор Жашківської ДПІ – Олександр Ткачук, старший державний інспектор Уманського відділу електронних сервісів – Ірина Затесана.

Зокрема, в ході рейду проведено бесіди з суб’єктами господарювання, що мають ризики в оподаткування та сплаті податків, дотримання даними платниками норм законодавства про працю.

Ірина Затесана наголосила на важливості підвищення оплати праці найманим працівникам, а також недопустимості використання праці неоформлених найманих працівників та виплати заробітної плати «в конвертах», також нагадала про основні аспекти податкової амністії та кампанії декларування доходів громадян. Вона розповіла, що ГУ ДПС в області працює в оперативному режимі та продовжує забезпечувати якісне сервісне обслуговування платників податків, ведення обліку податків, зборів, платежів та єдиного внеску з метою наповнення бюджету. Ірина Затесана надала відповіді на питання щодо податкової амністії та кампанії декларування доходів громадян.

За матеріалами Жашківської ДПІ