Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця продовжується

, опубліковано 20 травня 2022 о 11:34

Днями Тальнівською міською радою було проведено онлайн - семінар з адміністраторами населених пунктів по питанню складання декларації одноосібниками. В онлайн-семінарі взяли участь начальник Тальнівської ДПІ Тетяна Ковтун та головний державний інспектор Леся Соловей.
 
Також одним із питань, які турбували присутніх, було питання декларування доходів громадян та, відповідно, їх оподаткування, які є власниками земельних ділянок площею понад 2 гектара та власними силами обробляють ці ділянки, але не декларують такі доходи.
 
В ході семінару було роз`яснено основні законодавчі аспекти декларування, досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці та подальшого обміну інформацією, необхідної для системної та плідної роботи органів державної влади та податкової. Начальник Тальнівської ДПІ Тетяна Ковтун наголосила, що чесно задекларовані та сплачені податки мешканцями кожного населеного пункту громади – це їх розвиток та належне утримання інфраструктури. Ігнорування декларування доходів представниками малого бізнесу або ж заниження ними суми прибутків призводить до недоотримання коштів у бюджет.
 
Онлайн-семінар вкотре продемонстрував налагодження конструктивної співпраці податківців та  органів місцевого самоврядування  із представниками громади Тальнівського району.
 
 
За матеріалами Тальнівської ДПІ