Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підтримуємо економіку країни

, опубліковано 18 травня 2022 о 15:27

В такий нелегкий для нас всіх час особливого значення набирає сумлінна праця та виконання свого громадянського обов’язку підтримувати економіку країни.

Так в рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування, працівниками Золотоніської ДПІ 18 травня 2022 року було проведено черговий практикум з платниками податків на тему: «Окремі питання одноразового (спеціального) добровільного декларування». В ході якого, старший державний інспектор Наталія Сердюк детально зупинилася на наступних питаннях: Чи може фізична особа, яка має у власності активи, що розміщенні за межами території України, надати документи, які є обов’язковими при поданні одноразової (спеціальної) добровільної декларації, наступного дня після подання такої Декларації? А також, чи необхідно подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію, якщо фізична особа володіє коштами, які розміщенні на депозитному (вкладному) банківському рахунку?

Наталія Сердюк наголосила, що механізм одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету, являється не лише можливістю легалізувати активи, одержані чи набуті за рахунок доходів, з яких не було сплачено податки і збори, а й свій особистий внесок у Перемогу над окупантами шляхом підтримки економіки України.

Працівниками Золотоніської ДПІ постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна кампанія з метою своєчасного та в доступному форматі довести важливу та необхідну для виростання в роботі інформацію до платників податків. Лише спільними зусиллями ми подолаємо ворога та відбудуємо нашу нову Україну, якою будемо пишатися ми та наші нащадки!!

За матеріалами Золотоніської ДПІ