Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця з ризиковими підприємствами

, опубліковано 06 вересня 2021 о 08:55

3 вересня начальник Смілянської ДПІ Наталія Ведмедь провела зустріч з  представниками ризикових сільськогосподарських підприємств.

У ході зустрічі податківець наголошувала на тому, що роботодавці, укладаючи трудові договори з працівниками отримують імідж соціально відповідального підприємства та можливість залучати кращих фахівців. Адже трудове законодавство гарантує найманому працівнику здорові та безпечні умови праці, оплачувані відпустки й лікарняні, нормований робочий час, допомогу у  разі нещасного випадку на роботі, передбачені пільги тощо.

Зокрема, обговорювалося питання по збільшенню фонду оплати праці  по підприємствам в рамках проведення операції «Урожай 2021».

Керівник податкової інспекції також висловила своє бачення щодо залучення юридичних осіб до сплати ПДФО, збільшення користувачів електронних сервісів ДПС, зокрема, Електронного кабінету платника, застосування програмних РРО та інших актуальних питань оподаткування.

Також Наталія Ведмедь звернула увагу на те, що з 1 вересня 2021 року стартувало одноразове (спеціальне) добровільне декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.

 

За матеріалами Смілянської ДПІ