Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надходження ПДФО до бюджету Лисянської територіальної громади

, опубліковано 02 вересня 2021 о 16:37

В рамках постійної взаємодії контролюючих органів з територіальними громадами, 02 вересня 2021 року  начальник Лисянської ДПІ Лариса Калюжна провела зустріч з начальником фінансового управління Лисянської територіальної громади Світланою Кривобород на тему: «Надходження ПДФО до бюджету Лисянської територіальної громади» та взяла участь у засіданні робочої групи з питань детінізації доходів та легалізації трудових відносин з найманими працівниками при ОТГ.

Під час зустрічі розглядалися питання щодо легалізації трудових відносин між найманими працівниками та роботодавцями - суб’єктами господарювання, розташованих на території Лисянської територіальної громади.  На зустріч були запрошені приватні підприємці, які нараховують зарплату менше або на рівні законодавчо встановленого мінімального розміру..

На завершенні зустрічі Лариса Калюжна проінформувала присутніх щодо особливостей одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.

Співпраця податкової служби  з місцевими громадами на сьогодні є одним з пріоритетних напрямків. Адже і податкова служба, і керівники громад зацікавлені у вдосконаленні процесу адміністрування податків, від якого залежить стан наповнення бюджетів.

Стабільність та економічний розвиток будь-якої територіальної громади, у першу чергу, залежить від наповнення бюджету громад.

 

За матеріалами Лисянської ДПІ