Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Плідна співпраця як запорука досягнення спільної мети

, опубліковано 16 липня 2021 о 08:31

16 липня 2021 року у залі засідань Золотоніської міської ради відбулась зустріч представників місцевого самоврядування, начальника Золотоніської ДПІ із суб’єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність в межах м. Золотоноша.

Основні питання, які розглядалися це формування стратегії розвитку громади, плата за торгове місце на території міста Золотоноша, а також питання необхідності сприяння легалізації заробітної плати і зайнятості населення, що в свою чергу збільшить надходження до бюджету Золотоніської громади.

В ході зустрічі Юрій Байбуз дав відповіді на питання платників податків, проінформував про електронні сервіси ДПС, можливості та переваги Електронного кабінету, новації в сфері застосування РРО та програмних РРО, а також наголосив на необхідності та важливості дотримуватися чинного законодавства у податковій сфері та законодавства про працю, адже податок на доходи з фізичних осіб є одним із важливих джерел наповнення місцевого бюджету.

Отже, вихід з «тіньового» бізнесу та гідна оплата праці найманим працівникам, веде до добробуту та процвітанню громади, економіки та розвитку «здорової» конкуренції.

 

За матеріалами Золотоніської ДПІ