Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Плідні взаємовідносини податківців з Ротмистрівською територіальною громадою

, опубліковано 19 травня 2021 о 13:14

У приміщенні  Смілянської ДПІ відбулася робоча зустріч начальника  ДПІ Наталії Ведмедь з керівником Ротмистрівської ТГ та представником фінансового відділу щодо спільних дій  по забезпеченню надходжень до бюджету.

У ході  зустрічі розглянуто питання пошуку резервів наповнення бюджетів територіальної громади, покращення ефективності адміністрування місцевих податків і зборів та погашення заборгованості із заробітної плати.

Одним із шляхів виявлення резервів наповнення бюджетів є проведення інвентаризації об’єктів нерухомості, земельних ділянок в частині цільового використання, виявлення неоформленого землекористування на території Ротмистрівської ТГ.

Також розглянуто питання про активізацію роботи по залученню до декларування громадян, які самостійно обробляють земельні частики-паї та землі особистого селянського господарства.

 

За матеріалами Смілянської ДПІ

Не залишилось без уваги і питання погашення заборгованості до місцевого бюджету Ротмистрівської ТГ. Представникам ТГ надано списки боржників станом на 01.05.2021 року для опрацювання, проведення звірки щодо наявності заборгованості та у випадках виявлення помилкових нарахувань (смерті платника, тощо) направлення листів щодо коригування нарахувань по податках і зборах.
Наразі, робота з територіальними громадами продовжується, податкова служба Черкащини всіляко сприяє плідним взаємовідносинам.