Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці взяли участь у засіданні комісії Черкаської РДА

, опубліковано 20 травня 2021 о 12:58

Начальник Черкаської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Капура 19.05.2021 взяв участь у черговому засіданні комісії з питань погашення заборгованості заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат Черкаської РДА.

З метою здійснення соціального захисту прав  та інтересів населення,  недопущення росту заборгованості податків і зборів до бюджетів різних рівнів на засіданні проаналізовано стан виплати заробітної плати на підприємствах Черкаського району, зокрема: ТОВ «Лікувально-оздоровчий заклад «Черкаський санаторій та дитячий оздоровчий центр «Світанок», Звірогосподарство Черкаської облспоживспілки, СКП «Райліс» Черкаської районної ради, ЗАТ «Черкаський агротепличний комбінат» та інших юридичних осіб – платників податків, які мають заборгованість із заробітної плати.

Проведено співбесіду з керівниками 9 підприємств щодо дотримання трудового законодавства роботодавцями. За результатами засідання прийняті компетентні та виважені рішення, які спрямовані на недопущення росту заборгованості із заробітної плати та податків і зборів до бюджетів різних рівнів.

За матеріалами Черкаської ДПІ