Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Деклараційна кампанія 2021 триває

, опубліковано 31 березня 2021 о 15:31

Декларацію про майновий стан і доходи подають особи, які здають в оренду рухоме або нерухоме майно іншим фізичним особам, успадкували чи отримали в дарунок майно не від членів сім’ї, а також громадяни, що отримали доходи, з яких не утримувався податок тощо. Крім того, подати декларацію можуть фізичні особи, які мають право на податкову знижку.
Цього року до роз’яснювальної кампанії декларування приєдналася активна по життю, неймовірно талановита та добре відома на Черкащині співачка Маргарита Лазарєва.
Маргарита у листопаді 2020 року перемогла на міжнародному конкурсі «Golden Time Talent» та посіла почесне ІІ і ІІІ місце категорії «Поп-вокал». В онлайн-конкурсі приймали участь талановиті співаки десятків країн світу.
Вже одинадцять років Маргарита працює в міському будинку культури м. Золотоноша, на сьогоднішній день обіймає посаду режисера театралізованих заходів та свят.
Маргарита Лазарєва поділилася своїми думками щодо проведення деклараційної кампанії 2021: «Задекларувши  свої доходи громадянин не лише виконує свій обов’язок перед державою, а й показує добрий приклад сумлінності та відповідальності. В Європі вже давно люди живуть за таким принципом. Отже, давайте будемо цим прикладом для наших рідних, друзів та оточуючих…»  

 

За матеріалами Золотоніської ДПІ