Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Приклад громадянської свідомості

, опубліковано 31 березня 2021 о 15:29

В Україні триває кампанія декларування доходів, отриманих громадянами протягом 2020 року. В рамках кампанії проведено опитування відомих людей щодо їх позиції відносно добровільного декларування доходів. Зокрема, Леся Осадчук, керівник Шполянського танцювального колектив “Еліт”, який виборов золото на всеукраїнському чемпіонаті “ART dance-2020”, в якому брали участь близько 15 тисяч танцюристів. Золотим чемпіоном їх зробив танець у стилі “хіп-хоп”. Разом з філіями в колективі налічується більше 250 вихованців різних вікових груп.
Відома шполянка віднайшла час для розмови з податківцями. Вона розповіла про свою працю, свої здобутки та те, як вона пишається нашою Україною, її чарівними та талановитими людьми.
Також Леся зазначила, що «стабільність держави залежить від свідомості кожного її громадянина, зокрема, і через добровільну, своєчасну сплату податків».
Власним прикладом спортсмени показують, що це найкращий приклад для всіх верств населення, і як чесні громадяни і патріоти своєї держави, кожен з них розуміє про важливість такої справи.

 

За матеріалами Шполянської ДПІ