Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар для платників податків від податківців Смілянського управління

, опубліковано 20 лютого 2020 о 16:39

Семінар для платників податків від податківців
Смілянського управління


20 лютого 2020 року фахівцями Смілянського управління Головного управління ДПС у Черкаській області проведено кущовий семінар для платників податків Смілянського, Городищенського, Кам’янського, Корсунь-Шевченківського, Шполянського районів. Податківці висвітлили останні зміни податкового законодавства для платників податків та їх практичного застосування.
Відкрив семінар начальник Смілянського управління Олександр Кожушко, який привітав платників та акцентував на важливості проведення таких заходів.
Начальник Смілянської ДПІ Наталія Ведмедь звернула увагу учасників семінару щодо ліцензування діяльності суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю пальним, зберігання  пального та окремо зупинилася на новаціях законів у сфері застосування РРО.
Олександр Кириченко – заступник начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб цього управління нагадав, що з 1 січня 2020 року стартувала Деклараційна кампанія – 2020 та розповів про терміни подання декларації, озвучив відповідальність за не задекларовані доходи та несвоєчасно сплачені податкові зобов’язання.
Податківці також висвітлили податкові новації, які діють з січня 2020 року. Наприкінці семінару фахівці податкової надали відповіді на всі питання слухачів семінару.