Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна робота з платниками триває

, опубліковано 07 березня 2023 о 16:30

Cьогодні начальник Тальнівської державної податкової інспекції Тетяна  Ковтун  в Центрі обслуговування платників провела з платниками податків  інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо новацій податкового законодавства, які почали діяти у 2023 році.

Начальник ДПІ проінформувала про розміри мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що діють з 01.01.2023 року. Також ознайомила присутніх про  зміни  з  нового року бланків декларацій,  суми єдиного податку для підприємців, які перебувають на спрощеній системі оподаткування 1 і 2 групи та збільшення допустимого річного доходу для «єдинників» на 2023 рік. 

Платників податків було ознайомлено із загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом ЗІР https://zir.gov.ua та мобільним додатком ЗІР ДПС, де можливо отримати наступну інформацію: запитання - відповіді з бази знань, нормативні та інформаційні документи, актуальні запитання, останні зміни в законодавстві, ставки податків і зборів, програмні РРО, податковий календар, зворотній зв'язок, інше.

Також було надано роз’яснення про форми та строки подання звітності.

 

За матеріалами Тальнівської ДПІ