Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Лисянській ДПІ відбувся практикум  з «одноосібниками» 

, опубліковано 03 квітня 2023 о 13:34

Нещодавно у Лисянській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області за участі працівників ЦОП Лисянської ДПІ головного державного інспектора Савченко Л.М.  та головного державного інспектора  Звенигородського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Цуп Т.Я., відбувся практикум  «одноосібниками» на тему «Актуальні питання декларування доходів громадян, отриманих у 2022 році»

Податківцями була надана практична допомога щодо заповнення та подання декларацій про майновий стан і доходи громадян, одержаних протягом 2022 року.

Поряд з цим платникам надано роз’яснення  про можливості та переваги використання он-лайн послуг ДПС, а саме про подання та перегляд електронної звітності за допомогою Електронного кабінету.

Вхід до електронного кабінету здійснюється за адресою http://cabinet.tax.gov.ua, робота у приватній частині вказаного сервісу здійснюється з використанням електронного цифрового підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Податківці завжди готові надати кваліфіковану роз’яснювальну та практичну допомогу платникам податків.

 

За матеріалами Лисянської ДПІ