Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкове законодавство у 2023 році

, опубліковано 28 березня 2023 о 13:02

Сьогодні, начальник Канівської державної податкової інспекції Марта Негруца провела зустріч з заступником керівника Бобрицької сільської ради Людмилою Коробочкою щодо нагальних питань. 

Також в ході зустрічі Марта Негруца нагадала про розпочату кампанію декларування громадянами доходів, одержаних впродовж 2022 року, яка триватиме до 1 травня 2023 року. Подавати декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік та сплачувати ідповідні податки і збори – конституційний обовязок громадян та їх особиста підтримка держави, її фінансової безпеки та обороноздатності.

Зокрема, було обговорено такі питання:
- легалізації заробітної плати  та працевлаштування найманих працівників;
- здійснення підприємницької діяльності (ведення фермерського господарства) без відповідної реєстрації в єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців;
- щодо обов’язкового застосування з 01.01.2022 року РРО та/або ПРРО фізичними особами-підприємцями, в тому числі платниками єдиного податку II-IV груп,у розумінні закону України “Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг від 06.07.1995 № 265/95-ВР”.

 

За матеріалами Канівської ДПІ